NordicBet näyttää kaikki Leijonien MM-ottelut suorina lähetyksinä netissä!

27.4.2018 - 11:11:40


NordicBet TV näyttää suorina lähetyksinä kaikki jääkiekon MM-kisojen Suomen ottelut NordicBetin asiakkaille toukokuussa.

NordicBetin lupaus on ollut olla Home of Hockey, jääkiekon koti. Yhteistyö Jokereiden, World Cupin, CHL:n, SHL:n, Leo Komarovin ja lukuisten muiden ohella on saanut näyttävää jatkoa oikeuksilla näyttää kisat livenä omalla alustalla kaikkialla Pohjoismaissa.

- Olen äärimmäisen iloinen mahdollisuudesta lisätä kaikki MM-kisojen 64 ottelua livestreameihimme. Jääkiekko on ennen kaikkea suomalaisten asiakkaidemme keskuudessa ylivoimaisesti suosituin vedonlyöntilaji, ja palvelumme kehittäminen on ollut pääprioriteetti jo pitkään. Tänä vuonna asiakkaillamme on mahdollisuus seurata otteluita ilmaiseksi NordicBetin sivuilta sekä luoda lisäjännitystä lyömällä vetoa livenä. Mikäs sen parempaa kuin seurata otteluita kaveriporukassa ja spekuloida esimerkiksi kuka tekee seuraavan maalin, toteaa maajohtaja Jussi Nurmi.

- MM-kisojen aikana tuotamme myös NHL Without a Map -sarjaa neljän jakson verran suoraan Tanskasta, jolloin katsojilla on mahdollisuus nähdä myös kulissien taakse kisakaupunkiin. Lisäksi toki panostamme vahvasti lisäarvon tuottamiseen pelaajakommenttien, blogiyhteistöiden sekä sosiaalisen median avulla, mikä luo NordicBetistä täydellisen vedonlyönnin kodin lätkäfanille, Nurmi kertoo.

Lisätietoa täällä: http://www.nordicbet.com/fi/blogi/tiedotteet/jaakiekon-mm-suorana-nordicbetilla/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mika Häkkinen tarjoaa fanikamaa

11.12.2018 06:02:03