Leo Komarov uskoo Leijoniin - Jättikerroin ja kaikki MM-kisapelit voi katsoa netissä

4.5.2018 - 09:34:57


Kokeneen Leijona-konkarin Leo Komarovin kiekkokevät katkesi karvaaseen pettymykseen, kun Toronton tie NHL:n playoffeissa päättyi Game Seveniin Bostonia vastaan.

Kokeneen Leijona-konkarin Leo Komarovin kiekkokevät katkesi karvaaseen pettymykseen, kun Toronton tie NHL:n playoffeissa päättyi Game Seveniin Bostonia vastaan.

- On siitä riittänyt miettimistä, kun on pitkä kausi alla. Tappio seiskapelissä on aina vaikea paikka. Nyt sitten pakataan perheen kanssa kamoja ja lähdetään perjantaina Suomeen, NordicBetin kansainvälisenä lähettiläänä toimiva Komarov kertoo.

Perjantaina käynnistyvät Tanskassa myös jääkiekon MM-kisat, joten perhe Komarov pääsee seuraamaan otteluita Torontoa sopivammalla aikavyöhykkeellä. "Leksa" uskoo Leijonien menestysmahdollisuuksiin.

- Varmasti tulee [pelejä] jonkin verran seurattua. Katsotaan nyt mitä tekemistä sitä Suomessa keksii. Kaikenlaisia pieniä loukkaantumisia tässä on ollut, niin on hyvä ainakin vähän huilata.

Hyökkääjän ystäviä pelaa maajoukkueessa lukuisia, muiden muassa Pekka Jormakka, Veli-Matti Savinainen, Mikael Granlund ja Kasperi Kapanen.

Meinaatko viestittää kavereille vinkkejä?

- Eiköhän tule jätettyä heidät rauhaan kisojen aikana. Kesällä sitten golfin parissa voidaan käydä läpi miten meni, Komarov hymyilee.

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet tarjoaa Suomelle maailmanmestaruudesta markkinoiden korkeinta kerrointa. Sinivalkoiset kultajuhlat maksaisivat panokset takaisin peräti 11-kertaisina.

- Olen aina sanonut, että pienestä se [Leijonien menestys] on kiinni. En lähde sen enempää arvailemaan, mutta tottakai mitali on mahdollinen.

Suomen hurjan mestaruuskertoimen lisäksi NordicBetin tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden katsoa kaikki MM-ottelut maksutta suorina lähetyksinä NordicBet TV:stä. Lisätietoa täältä:
http://www.nordicbet.com/fi/blogi/tiedotteet/jaakiekon-mm-suorana-nordicbetilla/

NordicBetillä on kisohin satoja erilaisia vedonlyöntikohteita. Lisäjännitystä otteluihin voi hakea vaikkapa veikkaamalla turnauksessa eniten jäähyjä saavaa joukkuetta, turnauksen parasta alivoimaa, eniten maalia kohti laukovaa joukkuetta ja niin edelleen.

Kisojen pistekuninkaaksi on suorastaan järkyttävän ylivoimainen suosikki, Kanadan Connor McDavid, kertoimella 2.70. Toiseksi pieni kerroin, 13, on Jevgeni Dadonovilla sekä Nikita Gusevilla. Suomalaisista pienin kerroin on Granlundilla, 25.

Kaikki MM-kiekon pelikohteet ja vihjeet löydät täältä:
http://www.nordicbet.com/fi/blogi/jaakiekko/mm-kisat-pitkavetovihjeet/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mika Häkkinen tarjoaa fanikamaa

11.12.2018 06:02:03