Liverpool-legenda Sami Hyypiä odottaa tunteikkaana lauantai-iltaa

23.5.2018 - 12:10:33


Liverpool ja Real Madrid iskevät yhteen Mestarien liigan finaalissa Kiovan olympiastadionilla myöhään lauantai-iltana. Vuodet 1999-2009 Anfieldin punaisia edustanut topparilegenda Sami Hyypiä odottaa tunteikkaana lauantai-iltaa, olihan pitkänhuiskea voikkaalainen mukana Liverpoolin voittaessa edellisen Mestarien liigan pokaalinsa legendaarisessa Istanbulin illassa 2005.

Liverpool eteni Mestarien liigan finaaliin vielä kaksi vuotta myöhemmin (2007), mutta sittemmin menestys Eurokentillä on jäänyt vähäiseksi.

- Olimme vielä kaudella 07-08 välierissä, mutta silloin Chelsea sai revanssin. Jälkimmäinen ottelu jäi aika katkerasti mieleen. Olimme jatkoajalla ja Michael Ballack kalasti rankkarin minulta. Aika moni sanoi pelin jälkeen, että se oli sukellus. Itse en ota tähän sen kummemmin kantaa. Tuomarin päätös oli se mikä oli eikä se siitä muutu. Sitten onkin ollut hiljaisempaa. Paitsi nyt. Yhden matsin päässä on iso palkinto, Hyypiä muistelee.

Mitä The Redsin finaalipaikka merkitsee Liverpoolin ex-kapteenille?

- Todella paljon. Olin Liverpoolissa kymmenen vuotta eikä sitä voi pyyhkiä mitenkään pois. Olen myös tehnyt aika paljon ambassador-hommia seuralle viime aikoina, joten tietyllä tavalla olen ollut osa seuraa nytkin. Kyllä tämä on valtava asia koko seuralle ja tietysti erityisesti faneille.

Löydät Sami Hyypiän haastattelun kokonaisuudessaan Betssonin sivuilta osoitteessa:

http://content.betsson.com/fi/jalkapallo/mestarien-liiga/sami-hyypia-liverpool-finaali/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mika Häkkinen tarjoaa fanikamaa

11.12.2018 06:02:03