Legedaarinen tasuripappa teki paluun Porvooseen

24.5.2018 - 23:46:52


Vedonlyönnissä on monia eri tapoja hakea voittoa. Haetaan saletteja varmoja, on viikon tuplausta, päivän triplausta, rekkoja ja lukuisia muita, mutta yksi on yhtä legendaarinen kuin loton 1,2,3,4,5,6,7-lappu: Tasuripappa.

Tasuripappaa haetaan usein jääkiekko- tai jalkapallokierroksen yhteydessä. Kuten hattutempuissa, myös Tasuripapassa on eri tasoja. Kolme perättäistä maalia yhdessä erässä on niin sanottu puhdas hattutemppu. Kun seitsemän ottelun liigakierroksen kaikki ottelut päättyvät virallisella peliajalla tasapeliin, on syntynyt mahdollisuus puhtaaseen Tasuripappaan. Jos olet lyönyt tässä kohtaa vetoa ja lapussa on pelkkiä ristejä, jopa pieni panos kartuttaa pelikassaa melkoisesti.

23. toukokuuta Betsafen porvoolainen pelaaja lähti hakemaan legendaarista Tasuripappaa seitsemän jalkapallo-ottelun voimalla. Ottelut valikoituivat useista eri liigoista. Tämä on täysin sallittua ja ansaitsee silti Tasuripapan arvonimen. Suomalainen pelaaja osui vastustamattomasti kaikissa valikoimissaan seitsemässä ottelussa ristiin eli tasapeliin ja toi kotiin todella vakuuttavan Tasuripapan.

10 euron panoksella seitsemän tasuria antoi kertoimen 4358.12, joten kassaan kilahti mukavat 43581,20 euroa.

Lyö vetoa täällä:
http://record.affiliatelounge.com/_EvmBoxjTlH1rmf9zeHRU02Nd7ZgqdRLk/1


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mika Häkkinen tarjoaa fanikamaa

11.12.2018 06:02:03