Jääkiekon SM-liiga suunnittelee laajentumista Tallinnaan?

24.5.2018 - 23:48:50


Tallinna on tällä hetkellä kuuma puheenaihe kiekkokaupunkina. Pelicans ja HPK pelasivat Liiga-ottelun Viron pääkaupungissa tammikuussa, ja maanantaina uutisoitiin, että myös Jokerit suunnittelee kahden KHL-pelin viemistä Tallinnaan ensi kaudeksi.

Eikä siinä kaikki: Vedonlyöntiyhtiö NordicBetin tietojen mukaan Liigassa on käyty vakavia keskusteluja tallinnalaisen laajennusjoukkueen ottamisesta mukaan Suomen pääsarjaan jo kaudeksi 2019-2020.

- Tietojemme mukaan Liigan ylintä johtoa oli paikalla Pelicansin ja HPK:n ottelussa ja samalla tutustumassa Tallinnan jäähallin Tondiraba Areenan olosuhteisiin, kertoo NordicBetin Head of Marketing Jussi Nurmi.

- Tietyllä tavalla Liigan laajentaminen parilliseen joukkuemäärään juuri Tallinnan avulla tuntuisi hyvinkin loogiselta vaihtoehdolta. Skenaario hyödyttäisi sekä Suomen että Viron jääkiekkoa, Nurmi toteaa.

NordicBet on avannut asiasta vedonlyöntikohteen. Yhtiö pitää Liigan laajentumista etelään niinkin todennäköisenä, että rahat saisi näin tapahtuessa takaisin vain 1.30 kertaisena

NordicBetin kansainvälisenä lähettiläänä toimiva Leo Komarov on syntynyt Narvassa, nykyisessä Itä-Virossa.

- Toivottavasti tämä toteutuu. Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta, Komarov toteaa.

Lyö vetoa täällä:
http://record.affiliatelounge.com/_gO8MijmD0R4SJ-wxD66qsmNd7ZgqdRLk/1671


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keväinen fillariarvonta alkaa

12.4.2019 16:17:05