Kaatuuko Juha Sipilän hallitus? - Siitä voi lyödä nyt vetoa!

30.5.2018 - 10:49:38


Perustuslakivaliokunnan työ sote-lausunnon parissa jatkuu tänään tiistaina, ja tavoitteena on saada urakka valmiiksi tämän viikon aikana. Viime viikolla nousi kohu, kun lausuntoluonnokseen kirjattuja soten ongelmakohtia vuodettiin julkisuuteen.

Poliittiset panokset valiokunnan pöydällä ovat isot: Jos sote kaatuu, on myös hallituksen jatko vaakalaudalla. Pääministeri Juha Sipilä on linjannut jo hyvän aikaa sitten, että soten kanssa mentaliteetti on "tulos tai ulos", eli jos hallitus ei saa päähankettaan maaliin, hallitusta on syytä vaihtaa.

Kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö Betsson on nostanut hallituksen jatkon vedonlyöntikohteekseen. Betsson pitää hieman - mutta vain hieman - todennäköisempänä, että hallitus pysyy kasassa yli juhannuksen. Kerroin hallituksen jatkolle on 1.80 ja kaatumiselle 1.90.

Eli jos veikkaaja uskoo, että Sipilän hallitus ei juhannuksen jälkeistä maanantaita näe ja näin myös käy, saisi 10 euron panoksella lunastaa 19 euroa. Ja vastaavasti hallituksen jatkoon uskova saisi kympilleen 18 euron voiton, mikäli hallitus jatkaa toiminnassa.

Kertoimet ja pelikohde:

http://sportsbook.betsson.com/fi/politiikka-ja-talous/suomi Juha Sipilän hallitus jatkaa toiminnassa myös juhannuksen 2018 jälkeen Kyllä 1.80 Ei 1.90


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mika Häkkinen tarjoaa fanikamaa

11.12.2018 06:02:03