Juhannussäästä voi lyödä vetoa: Poutaa tulossa!

31.5.2018 - 12:20:56


Toukokuussa on saatu nauttia erinomaisista keleistä, mutta jatkuuko aurinkoinen ilma läpi kesän? Erityisesti juhannuksen sää on yksi alkukesän suosituimmista spekuloinnin aiheista. Peliyhtiö Unibet on nyt avannut kertoimensa juhannussäästä halki Suomen.

Unibetin kertoimet ennustavat, että tänä vuonna nautitaan lämpimästä ja poutaisesta keskikesän juhlasta lähes koko maassa, eikä sateesta ole uhkaa muualla kuin Turussa. Yötöntä yötä uskotaan juhlittavan pitkän ajan keskiarvoa lämpimämmässä säässä Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Rovaniemellä, Sodankylässä, Seinäjoella ja Utsjoella, mutta Oulussa jäädään vedonlyöntikertoimien valossa keskimääräistä viileämpiin lukemiin.

- Juhannussää on monen kahvipöydän suosikkiaihe heti keväästä alkaen, ja monet muistelevat varsinkin lämpimiä juhannusiltoja kaiholla. Tänä vuonna asiantuntijoidemme laatimat vedonlyöntikertoimet ennustavat, että lämpimänä alkanut kesä jatkuu ja poutaisesta juhannussäästä päästään nauttimaan lähes koko Suomessa, Unibetin Antti Tikka kommentoi.

Kerroin Helsingin poutasäälle on 1,55 ja sadesäälle 2,30. Unibetin mukaan Helsingin lämpötila nousee 19,1 asteeseen tai yli. Kerroin tälle on 1,15. Kerroin sille, että lämpötila jää 19 asteeseen tai alle, on 4,50, eli sitä pidetään selkeästi epätodennäköisempänä.

Katso koko Suomen juhannussään kertoimet täältä ja lyö vetoa:

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=8064&bid=3191


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mika Häkkinen tarjoaa fanikamaa

11.12.2018 06:02:03