Leo Komarovilla ristiriitaiset tunteet Stanley Cupin finaaleista

1.6.2018 - 18:22:44


Toronto Maple Leafsin konkaripelaaja Leo Komarov viettää parhaillaan kesähuilia ja -treeniä koti-Suomessa. Stanley Cupin finaaleja "Leksa" ei ole valvonut muuta kuin tuloksia seuraamalla. Voitot Washingtonin ja Las Vegasin välillä ovat tällä hetkellä 1-1.

Stanley Cupin finaaleja "Leksa" ei ole valvonut muuta kuin tuloksia seuraamalla. Voitot Washingtonin ja Las Vegasin välillä ovat tällä hetkellä 1-1.

- Vegas on tosiaan yllättänyt kaikki tällä kaudella, eikä enää yllättäisi, vaikka he voittaisivat lopulta koko potin, NordicBetin kansainvälisenä lähettiläänä toimiva Komarov tuumii.

- Washington taas on taistellut vuosia päästäkseen finaaleihin asti. Tunnen [Aleksander] Ovetshkinin hyvin, ja mun mielestä hän ansaitsisi pytyn.

Toisaalta Komarov myöntää, että tunnelmat ovat vähän ristiriitaiset.

- Vegasilla on hyvä veskari [Marc-André] Fleury ja Erik Haula, jolle tietysti myös toivon voittoa...

Myös NordicBetillä jännitetään Stanley Cupin voittajaa poikkeuksellisen suurella mielenkiinnolla. Suuryllättäjä Vegasin mestaruus nimittäin tuottaisi yhtiölle satojentuhansien eurojen tappion.

- Suurimman osan näistä Vegasin puolesta asetetuista vedoista ovat alkuvuodesta pelanneet juuri suomalaispelaajat, paljastaa NordicBetin Head of Marketing Jussi Nurmi.

Syksyllä Vegasin mestaruudesta sai jättikertoimen 200. Juuri tällä hetkellä, Washingtonin tasoitettua voitot, kertoimet mestariksi ovat aavistuksen Capitalsin eduksi: 1.86 vastaan Vegasin 1.94.

Lue LeoKomarovin mietteitä täältä:
http://www.nordicbet.com/fi/blogi/jaakiekko/nhl/vegas-mestaruus-suuri-voitto>/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mika Häkkinen tarjoaa fanikamaa

11.12.2018 06:02:03