Tässä on suosikki Tangokuninkaaksi - Lyö vetoa

14.6.2018 - 14:31:01


Tangomarkkinoiden 12 finalistia on valittu. Peliyhtiö Unibet on avannut perinteiset tangokertoimensa, joiden perusteella sekä miesten että naisten finaali on kahden kauppa.

Miesten tangofinaali järjestetään torstaina 12.7. Unibetin kertoimissa suosikki Tangokuninkaaksi on espoolainen Jarno Kokko. Vuonna 2014 finaaliin yltänyt vahvaääninen Kokko saa finalistikuusikon pienimmän voittokertoimen 2,50. Tiukimmin Kokon haastaa kilpailun tulokas, 27-vuotias Pyry Hautamäki Piikkiöstä. Viime vuonna Tähtiartisti-laulukilpailun voittanut Hautamäki saa Unibetilta kertoimen 3,25.

Kemiläinen Marko Haapaniemi on vedonlyöntikertoimissa kolmantena, kaksi kertaa aiemmin Tangomarkkinoilla nähty turkulainen Tino Ahlgren neljäntenä. Kaksi viimeistä miesfinalistia saavat Unibetilta hieman isommat voittokertoimet: Petri Kiisken kerroin on 9,00, Mika Mäkkelin kerroin 11,00.

Lauantaina 14.7. järjestettävässä Tangokuningatar-finaalissa on Unibetin mukaan kaksi suosikkia yli muiden: vasta 17-vuotias Kia Heiskanen Pyhtäältä ja 36-vuotias Hanna Hirvonen Kajaanista. Molemmat kilpailijat saavat voittokertoimen 2,75, eli voittotaistelusta sopii Unibetin mukaan odottaa erittäin tasaista semifinaalissa hurmanneen Heiskasen ja viime vuonna neljän joukkoon yltäneen Hirvosen välillä.

Kolmossuosikkina kruunusta kamppailee helsinkiläinen ensikertalainen Saana Sassali kertoimella 5,50. Kolmella muulla naisfinalistilla, Nina Åkermanilla (voittokerroin 7,50), Raisa Laineella (7,50) ja Virpi Piipolla (11,00), on kaikilla runsaasti kokemusta Tangomarkkinoilta. Jos Unibetin kertoimia on uskominen, kruunu jää kolmikolta tänäkin vuonna haaveeksi.

– Tangomarkkinat pitää vuosi toisensa jälkeen pintansa suosittuna kesätapahtumana ja vedonlyöntikohteena. Tänä vuonna huomionarvoista on, että miesten finaalista ei löydy kovin paljoa aikaisempaa finaalikokemusta. Naisissa tilanne onkin sitten aivan toinen. Kärkisuosikit erottuvat tänäkin vuonna kertoimissa, mutta yllätyksiä on nähty monena vuonna. Kaikki riippuu lopulta siitä, millaisia tangokuninkaallisia tuomaristo hakee, Unibetin Antti Tikka kommentoi.

Tuomaristo valitsee Tangokuninkaan ja Tangokuningattaren finaalikonserttien päätteeksi. Tuomaristossa ovat tänä vuonna Heidi Kyrö, Kari Piironen, Esa Nieminen, Tarja Närhi ja tuomariston puheenjohtaja Martti Haapamäki. Kilpailut lähetetään suorana lähetyksenä AlfaTV:ssä ja Järviradiossa.

Lyö vetoa Tangokuninkaallisista täällä:
http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=8064&bid=3191


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mika Häkkinen tarjoaa fanikamaa

11.12.2018 06:02:03