HJK:n Mestareiden liigan ottelun BATE:a vastaan voi katsoa netistä tästä

23.7.2018 - 20:09:30


Helsingin Jalkapalloklubi jatkaa taivaltaan jalkapallon Mestarien liigassa keskiviikkona, kun se kohtaa toisen karsintakierroksen ensimmäisessä osassa valkovenäläisen BATE Borisovin vieraskentällä. Unibet näyttää ottelun verkkosivuillaan yksinoikeudella ja ilmaiseksi.

Katso peli täältä:
http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=8064&bid=17046

HJK raivasi tiensä toiselle karsintakierrokselle pudottamalla färsaarelaisen Vikingurin yhteismaalein 5–2. Vikinguria vastaan Klubi selvisi vielä rutiinilla, mutta toisella karsintakierroksella haaste on paljon kovempi.

12 peräkkäistä Valko-Venäjän mestaruutta voittanut BATE on tällä hetkellä maansa kiistaton ykkösseura. Se johtaa Valko-Venäjän pääsarjaa tälläkin hetkellä seitsemän pisteen kaulalla Dinamo Minskiin.

Myös eurokentillä BATE on ollut vii me vuosina tuttu näky. 2010-luvulla joukkue on esiintynyt useasti Mestarien liigan lohkovaiheessa saakka. Viime kaudella se eteni Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen, jossa kohtasi Arsenalin, 1. FC Kölnin ja Belgradin Punaisen tähden. Tämän kauden Mestarien liigassa BATE ei osallistunut ensimmäiselle karsintakierrokselle, vaan aloittaa vasta toisella kierroksella HJK:ta vastaan.

Pääosin valkovenäläisistä pelaajista koostuvassa joukkueessa on runsaasti Valko-Venäjän A-maajoukkuemiehiä. Heidän lisäkseen borisovilaisia edustavat esimerkiksi aikanaan Arsenalia ja Barcelonaa edustanut 37-vuotias veteraani Aljaksandr Hleb sekä Lahden Reippaan kasvatti Jasse Tuominen, joka on ryhmässä rotaatiomiehenä.

Otteluparin voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella joko albanialaisen Kukesin tai azerbaidzhanilaisen FK Karabahin. Häviäjäkään ei jää nuolemaan näppejään, vaan jatkaa eurotaivaltaan Eurooppa-liigan kolmannella karsintakierroksella.

BATE ja HJK kohtaavat ensimmäisen kerran Borisovissa keskiviikkona 25.7. kello 20. Peliyhtiö Unibet näyttää ottelun yksinoikeudella verkkosivuillaan suorana lähetyksenä. Lähetyksen katsominen vaatii rekisteröitymisen ja sisäänkirjautumisen, minkä lisäksi pelitilillä on oltava rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana ennen ottelua. Vedonlyöntipakkoa ei kuitenkaan ole, joten itse lähetyksen katsominen on ilmaista.

Katso peli täältä:
http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=8064&bid=17046


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport