HJK:n vierasottelun Olimpijaa vastaan voi katsoa tästä - HJK:lle kerroin 50,00

6.8.2018 - 20:24:23


Helsingin Jalkapalloklubi kohtaa Eurooppa-liigan kolmannella karsintakierroksella slovenialaisen Olimpija Ljubljanan. Unibet näyttää torstaina Sloveniassa pelattavan ensimmäisen osaottelun maksuttomana suorana lähetyksenä ja tarjoaa HJK:n voitolle uskomattoman 50.00 kertoimen uusille asikkailleen!

Slovenia mestarina Olimpija aloitti tämän kesän eurotaipaleensa HJK:n tavoin Mestarien liigasta. Siellä tie nousi kuitenkin pystyyn heti ensimmäisellä karsintakierroksella, kun azerbaidzhanilainen FK Karabah oli vahvempi maalein 1–0.

Eurooppa-liigan toisella kierroksella pohjoisirlantilainen Crusaders oli Olimpijalle lähinnä suupala; Olimpija voitti ensimmäisen osaottelun kotonaan 5–1 ja säästeli vieraskentällä 1–1-tasapelin.

Olimpijan ja HJK:n välinen ottelupari alkaa torstaina 9. elokuuta Ljubljanassa pelattavalla ensimmäisellä osaottelulla. Unibet näyttää ottelun verkkosivuillaan ilmaiseksi ja suomeksi selostettuna.

Lähetyksen katsominen edellyttää, että pelitilillä on rahaa tai veto lyötynä edellisen 24 tunnin aikana. Pelipakkoa ei kuitenkaan ole. Torstaina kello 21 Suomen aikaa alkavan ottelun selostaa Unibetille Juhavaltteri Salminen.

Katso ottelu tästä:
http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=8064&bid=17046


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport