Ennuste: Surkea EM-tulos johtaa Suomen yleisurheilupomon potkuihin!

13.8.2018 - 19:56:11


Yleisurheilun EM-kilpailut sujuivat suomalaisittain synkeästi. Nollan mitalin EM-saldoon Suomen on ollut tyytyminen viimeksi vuonna 1966.

Kun kisoihin lähdettiin 2-4 mitalin tavoitteella, ja pistesijojakin tuli vain kaksi, on mediassa ja yleisurheilupiireissä kyseenalaistettu viime päivinä ahkerasti SUL:n valmennusjohtajan Jorma Kemppaisen asemaa.

Ruotsalainen vedonlyöntiyhtiö NordicBet on tehnyt johtopäätöksensä kuohunnasta: Se on avannut pelikohteen, jossa kertoimet ennakoivat, että Kemppainen eroaa tai hänet erotetaan tehtävästään vuoden 2018 loppuun mennessä.

- Ei mitalittomuus tietenkään ole pelkästään Kemppaisen syytä, mutta paine häntä kohtaan alkaa olla kestämätön. Etenkin siksi, että myös käytännön asioissa, kuten nyt vaikkapa urheilijan ilmoittamisesta oikeaan lajiin, oli suomalaisten kohdalla niin paljon sählinkiä, toteaa Head of Marketing Jussi Nurmi Betssonilta.

Vetoyhtiö Betsson – ruotsalainen sekin – irvaili suomalaisten mahdollisuuksille jo ennen kisoja tarjoamalla vetokohdetta, jossa rahat oli mahdollista saada takaisin 1,8-kertaisena, mikäli suomalaiset eivät saa yhtään mitalia kisoista.

Ruotsin mitalisaalis oli neljä.

Kertoimet: Eroaako tai erotetaanko Jorma Kemppainen Suomen Urheiluliiton valmennusjohtajan paikalta vuoden 2018 loppuun mennessä?

Kyllä 1.70
Ei 2.05

Lyö vetoa Kemppaisen potkuista täällä:
http://record.nordicbet.com/_gO8MijmD0R4QXpxu6JbnHmNd7ZgqdRLk/1/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport