Mika Lehkosuo saa lähteä HJK:sta? - "Kommenteista paistaa tilanteen vakavuus"

17.8.2018 - 13:23:26


Tuomio oli yksimielinen: HJK putosi jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa varmasti paremmalle vastustajalle, mutta aneemisuus, jolla helsinkiläiset kohtaloonsa etenkin kotiottelussa Ljubljanaa vastaan nöyrtyivät, oli katastrofaalista.

Näytti siltä, että Klubia ei kiinnostanut vähääkään. Jopa seuran puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen kuvaili esitystä Iltalehdessä “luokattomaksi”.

Pelaajana HJK:ssa seuraikonien joukkoon aikoinaan noussut Mika Lehkosuo on valmentanut Klubia vuodesta 2014. Samana syksynä HJK eteni upeasti juuri Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen, mutta etenkin kaksi vuotta ilman mestaruutta loivat jo aiemmin paineita “Banan” asemaa kohtaan.

Lehkosuon sopimus umpeutuu tämän kauden jälkeen. Vedonlyöntiyhtiö Betsson pitää hyvin todennäköisenä, että Lehkosuon aika HJK:ssa on ohi, vaikka Suomen mestaruus varsin varmalta jo vaikuttaakin. Kerroin sille, että Lehkosuo jatkaisi päävalmentajana marraskuun lopun jälkeen, on peräti 2,70. Mikäli veikkaja uskoo, että Lehkosuota ei enää ensi kaudella HJK:ssa nähdä ja näin tapahtuu, saa rahat takaisin 1,40-kertaisesti.

- Puheenjohtajan sekä toimitusjohtaja Aki Riihilahden aiemmista kommentista paistaa selkeästi läpi tilanteen vakavuus. Olimme jo avaamassa kohteen eri kertoimilla, mutta niitä oli pakko muuttaa selkeästi siihen suuntaan, että ainakaan jatkoa ei Lehkosuolle ole luvassa, toteaa Head of Marketing Jussi Nurmi Betssonilta.

Kertoimet: Mika Lehkosuo on HJK:n päävalmentaja 1.12.2018
Kyllä 2,70
Ei 1,40

Lyö vetoa täällä:
http://record.betsson.com/_gO8MijmD0R5iD4BKgV_wlGNd7ZgqdRLk/1/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport