NHL-kauden kunniaksi veikkauskisa - tarjolla paikka Helsingin NHL-matsin aitioon

3.10.2018 - 11:20:04


NHL alkaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä, ja NordicBet juhlistaa uuden kauden alkua ilmaisella veikkauskisalla. Osallistuaksesi veikkauskisaan sinun tulee jättää NordicBetin kampanjasivulle veikkauksesi Leo Komarovin maalimäärästä NY Islandersin ensimmäisen yhdeksän ottelun aikana.

Oikean tuloksen napannut – ja tasatilanteessa lähimmäs syöttö- ja jäähyminuuttimäärää veikannut – palkitaan kahden hengen VIP-aitiopaketilla 1.11. pelattavaan NHL Global Seriesin otteluun Florida Panthers – Winnipeg Jets.

Mitä veikkaa Komarov itse?

- Se onkin hyvä kysymys, Komarov naurahtaa.

- Ehkä mun kannattaa olla tästä ihan hiljaa... Tai no, toivottavasti muutama tulee!

Long Islandilta asunnon löytänyt Komarov sanoo, ettei joukkueen sisäisiä rooleja ole vielä "hirveän paljon" käyty läpi.

- Mutta kärkikentät meillä on niin hyviä, että aika puolustava rooli varmaan on luvassa. Ja sitä varten mut tänne "sainattiin", eikä itsellä ole erityisen suureen hyökkäysrooliin tarvettakaan. Puolustuspäässä ainakin on peliaikaa luvassa.

NordicBetillä on mahdollista lyödä myös vetoa siitä, montako maalia Komarov tekee 11 ensimmäisessä pelissä eli lokakuun aikana. Kerroinanalyytikotkin ovat mitä ilmeisimmin sitä mieltä, että mikään maaliseppo ei Komarov tule olemaan, sillä mikäli Leksa pamauttaa 11 pelissä enemmän kuin yhden maalin, saa rahat takaisin peräti 4-kertaisesti. Kohteen löydät klikkaamalla linkkiä:

http://record.nordicbet.com/_gO8MijmD0R4QXpxu6JbnHmNd7ZgqdRLk/1/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport