Pieru voittaa Putouksen

2.11.2018 - 17:18:37


Tv-viihteen kestosuosikki Putous toi suomalaisten tietoisuuteen jälleen uuden kavalkadin uusia sketsihahmoja. Ohjelmaa seurasi Maikkarilla hurjat 1,3 miljoonaa suomalaista, joten syksyn uudet muotihokemat tulevat jälleen kerran leviämään laajalle.

Totuttuun tapaan hahmoista on mahdollista lyödä myös vetoa, ja ohjelman suosio näkyy myös vedonlyöntiyhtiö Betssonilla, sillä kertoimia on jouduttu muokkaamaan jo ensimmäisellä viikolla pelaajien panostusten mukaisesti. Esimerkiksi Make-Vauvan kerroin on laskussa eli suosio kasvussa, mutta ykkössuosikki on tällä hetkellä Pieru. Vain pienen hajuraon päässä kakkosena seuraa Taika-Pasi.

- Viime Putous-kaudella Tanhupallo sai jo ensimmäisen jakson jälkeen selkeästi pienimmän kertoimen ja piti suosionsa loppuun saakka. On kuitenkin hienoa nähdä, miten hahmot kasvavat ohjelman edetessä, sillä viime tuotantokaudella Ansa Kynttilä sai aluksi toisiksi suurimman kertoimen mutta kiri lopulta mukaan voittotaisteluun, muistuttaa Betssonin Head of Marketing Jussi Nurmi.

Pieru tuntuu olevan tänä vuonna kovassa huudossa, järjestettiinhän heinäkuussa Utajärvellä myös piereskelyn SM-kisat...

Kertoimet: Putous 2018

Pieru 2.00
Taika-Pasi 3.00
Afrobotti 5.00
Yleis-Sirpa 8.00
Barbi de Voro 10.00
Make-Vauva 10.00
Carjaleena Piiracca 20.00
Mimmu 50.00

Lyö vetoa täällä:
http://record.betsson.com/_gO8MijmD0R5iD4BKgV_wlGNd7ZgqdRLk/1/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport