Näin näet kaikki MM-jääkiekon kaikki pelit ilmaiseksi

29.4.2019 - 14:43:41


Jääkiekon MM-kisakarnevaali käynnistyy Slovakiassa perjantaina 10. toukokuuta. Peliyhtiö NordicBetin asiakkaat voivat katsoa turnauksen kaikki 64 ottelua, eli myös jokaisen Leijonien ottelun, maksutta NordicBetin Live stream -palvelusta esimerkiksi matkapuhelimelta, tabletilta tai läppäriltä.

Palvelu on optimoitu erityisesti mobiilikäyttöön, joten MM-huumaa ei tarvitse jättää hetkeksikään väliin.

MM-kisajoukkueet hakevat tässä vaiheessa vielä muotoaan, mutta tämänhetkinen asetelma on selkeä: Suomi ei kuulu voittajasuosikkien joukkoon. Leijonien kerroin maailmanmestariksi on runsaat kaksi viikkoa ennen kisoja peräti 16, eli vasta kuudenneksi pienin.

Useimmat kuitenkin muistanevat kuinka kävi, kun viimeksi MM-kevättä vietettiin Bratislavassa: Mikael Granlund ja kumppanit toivat Suomeen kultaa ja torijuhlat, joten jos sama otettaisiin uusiksi, pääsisivät Suomen puolesta nyt vetoa lyövät tuulettamaan mestaruutta 16 kertaa alkuperäispanostaan varakkaampina.

Suomen nälkäinen joukkue pääsee tositestiin heti kisojen avausottelussa: Vastassa Kosicessa on 10.5. klo 17.15 alkaen Kanada. Vaahteralehdet sekä Venäjä ovat NordicBetin laskelmissa todennäköisimmät maailmanmestarit - niiden molempien mestaruuskerroin on 4.00. Ennen Suomea listalla ovat myös USA (5.00), kaksi edellistä kultaa vienyt Ruotsi (5.50) sekä Tshekki (14).

Katso MM-kisoja täältä:
http://record.nordicbet.com/_gO8MijmD0R4QXpxu6JbnHmNd7ZgqdRLk/1/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

Laura Lepistö on ykkössuosikki

27.9.2019 14:53:01