RoPSin, HJK:n ja KuPSin eurovierasottelut voi katsoa suorana tästä!

4.7.2019 - 11:06:16


Peliyhtiö näyttää verkkosivuillaan suorana ja ilmaiseksi Rovaniemen Palloseuran, Helsingin Jalkapalloklubin ja Kuopion Palloseuran ensimmäiset vierasottelut Eurooppa-liigassa ja Mestarien liigassa.

Katso RoPSin, HJK:n ja KuPSin europelit täältä:
http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=8064&bid=3191

Rovaniemen Palloseuran vastustajaksi arvottiin Skotlannin Valioliigassa neljänneksi sijoittunut Aberdeen. Selvänä suosikkina ottelupariin lähtevä Aberdeen isännöi rovaniemeläisjoukkuetta 11. heinäkuuta kello 21.45 Suomen aikaa.

Seuraavana tiistaina eli 16. heinäkuuta Helsingin Jalkapalloklubi pelaa toisen osaottelunsa färsaarelaista HB:tä vastaan Mestarien liigassa. Pääkaupunki Torshavnista ponnistava HB voitti viime kaudella Färsaarten mestaruuden selvällä marginaalilla ja on mukana kärkitaistelussa myös nyt. HJK on joukkueista kuitenkin lähtökohtaisesti selvästi laadukkaampi, ja odotusarvona on, että helsinkiläiset ampaisevat etumatkalle jo ensimmäisessä osaottelussa kotikentällään viikkoa aiemmin.

Kaksi päivää myöhemmin eli 18. heinäkuuta Kuopion Palloseura pelaa toisen osaottelunsa valkovenäläistä FC Vitebskiä vastaan. Vitebsk on eurooppalaisissa ympäristöissä kummajainen; se on pelannut eurokentillä vain kahdesti aiemmin vuosina 1998–99, silloin nimellä Lokomotiv-96. Viime vuosina Vitebsk on ollut Valko-Venäjän liigassa keski- tai alakastin joukkue. Viime kaudella se ylsi kuitenkin jo neljänneksi. Paikka Eurooppa-liigaan aukesi aiemmin tänä vuonna Valko-Venäjän cupin finaalipaikan myötä.

Tämän kauden Vitebsk on aloittanut keskinkertaisesti. Joukkue majailee Valko-Venäjän liigan keskikastissa. Vitebsk lienee KuPSia vastaan pieni ennakkosuosikki, mutta odotettavissa on tasainen ottelupari. Ensimmäinen osaottelu pelataan Kuopiossa viikkoa ennen Vitebskin kotiottelua.

Unibet näyttää ottelut Aberdeen–RoPS, HB–HJK ja FC Vitebsk–KuPS verkkosivuillaan suorina lähetyksinä. RoPSin ja KuPSin ottelut selostetaan suomeksi, HJK-ottelun selostusmahdollisuutta selvitetään vielä. Lähetysten katsominen on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä on oltava rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana.

To 11.7.2019 21.45 Aberdeen–RoPS (Eurooppa-liiga), suomenkielisellä selostuksella

Ti 16.7.2019 21.00 HB–HJK (Mestarien liiga)

To 18.7.2019 21.30 FC Vitebsk–KuPS (Eurooppa-liiga), suomenkielisellä selostuksella

Katso RoPSin, HJK:n ja KuPSin europelit täältä:
http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=8064&bid=3191


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

Onko tässä Miss Suomi 2020?

23.6.2020 12:50:27