Finaali häämöttää! Kerroinsuosikki JYP voitti ensimmäisen välierän

9.1.2018 - 23:59:54


JYP voitti tshekkiläisen Trinecin 4-2 jääkiekon eurooppalaisessa seurajoukkuekisassa Champions Hockey Leaguessa. Kyseessä oli kilpailun kaksiosaisen välierän ensimmäinen osaottelu.

JYP oli lähtenyt ottelupariin ennakkosuosikkina

- NordicBetin kertoimenlaskijat olivat arvioineet JYPille ensimmäistä ottelua kertoimen 1.87. Tasapelin kerroin on 4.50 ja vierasvoiton 3.35, listaa iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

Trinec majailee Tshekin Extraligassa neljäntenä - samalla sijalla kuin JYP kotimaassaan. Molemmista joukkueista yksi pelaaja nimettiin viime viikolla myös ehdolle koko CHL:n parhaaksi pelaajaksi eli NordicBet MVP Trophyn saajaksi: JYP-hyökkääjä Antti Suomela ja Trinec-maalivahti Simon Hrubec.

Toisessa otteluparissa kohtaavat toinen tshekkijoukkue Bili Tygri Liberec, joka on omassa liigassaan vasta sijalla 11, sekä Ruotsin sarjakärki Växjö Lakers. Kerrointen valossa Växjö on vieraspeliinsä silti vain niukka ennakkosuosikki, mutta ensimmäinen ottelu päättyi Liberecissa 1-1.

Koko CHL:n voittoon NordicBet enteilee kuitenkin juuri Lakersia. Jääkiekon Mestarien liigan on kolmella aikaisemmallakin kaudella vienyt aina ruotsalainen joukkue.

CHL:n parhaan pelaajan äänestys on käynnissä täällä:
http://www.shlbloggen.se/chl-nordicbet-mvp-trophy-2017-18/

Pelikohde NordicBetin sivuilla:
http://record.affiliatelounge.com/_gO8MijmD0R4SJ-wxD66qsmNd7ZgqdRLk/1671


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mika Häkkinen tarjoaa fanikamaa

11.12.2018 06:02:03