NHL-veto osui: Kouvolalainen Harry nettosi kolmella eurolla yli 60 000!

11.1.2018 - 13:05:38


Kouvolalainen Harry heräsi maanantaina uuteen viikkoon tehokkaasti. Uni ei enää pidätellyt, sillä NordicBetille pelattu kymmenen ottelun NHL-vetolappu oli yhtä kohdetta vaille valmis.

- Ei siinä enää pystynyt nukkua, Harry kommentoi NordicBetille tuoreeltaan.

Vegas Golden Knights–New York Rangers-ottelun kotivoitto varmisti kaikkien aikojen "NHL-rekan" eli monen kohteen jättivedon saapuvan perille asti: 3 euron panoksella isketty kuponki toi peräti 60 141 euron voiton! Kierros meni Harryn mukaan juuri niin kuin oli suunniteltu, vaikkakin osa otteluista meni hieman tiukille.

Esimerkiksi Blue Jackets–Panthers-ottelun oikea merkki varmistui vasta toiseksi viimeisellä minuutilla Aleksander Barkovin tasoitusmaalin myötä. Myöskään Pittsburgh Penguinsin ja Boston Bruinsin tasapeli ei tullut helpoimman kaavan kautta. Brad Marchandin epäonnistuneen rangaistulaukauksen turvin ottelu meni jatkoajalle ja tasapeli osui kuin osuikin.

Voittaja-Harry ei vielä tiennyt mitä rahoilla tulee tekemään, mutta varmaa on se, että vuosi 2018 alkoi kouvolalaisessa kodissa ikimuistoisella tavalla. NordicBetin blogissa laskeskellaan, mitä kaikkea 60 141 eurolla esimerkiksi saisi.

Lyö vetoa NHL-peleistä täällä: http://record.affiliatelounge.com/_gO8MijmD0R4SJ-wxD66qsmNd7ZgqdRLk/1671


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mika Häkkinen tarjoaa fanikamaa

11.12.2018 06:02:03