JYPillä valtavat panokset, isot rahat tarjolla finaalista

15.1.2018 - 16:32:06


CHL:n mestaruudesta taisteleva JYP pelaa jo nyt kauden tärkeimpiä pelejä. Mestarien liigan finaalipaikka ratkeaa tiistaina Tshekissä toisessa välierässä Ocelari Trinericiä vastaan. Ottelu on tärkeä rahallisestikin: CHL:n voittaja kuittaa palkintorahoja peräti 300 000 euroa!

Vedonlyöntikertoimissa Trinec on niukka suosikki ottelun voittajaksi - mutta se voi silti riittää JYPille finaaliin pääsyyn, sillä avausosa päättyi Jyväskylässä kotijoukkueelle 4-2. Yhteismaalit ratkaisevat, ja mikäli Trinec veisi toisen osaottelun kahdella maalilla, edessä olisi jatkoaika.

NordicBetin blogissa käydään tiheällä kammalla läpi toisen ottelun ennakkoasetelmia: Muun muassa JYPin tehokasta ylivoimaa ja kovaa moraalia hyökkäysalueen päätykiekoissa sekä toisaalta jyväskyläläisten heikkoa alivoimapuolustusta.

Myös maalivahtipeli on molemmilla kunnossa: Juho Olkinuora on ollut vakuuttava läpi kauden. Trinec taas jätti Jyväskylässä penkille koko CHL:n parhaaksi pelaajaksi ehdolla olevan veskarinsa Simon Hrubecin.

Toinen tshekkijoukkue Liberec väänsi ennakkosuosikki Växjötä vastaan kotonaan tasapelin, mutta ainakin vetokertoimien perusteella ruotsalaiset marssivat kotijäältään helmikuun finaaliin.

Suomessa C More näyttää molemmat välieräpelit suorina lähetyksinä.

1x2-kertoimet 16.1. otteluihin:

Ocelari Trinec - JYP
2.02 - 4.90 - 2.80

Växjö Lakers - Bili Tygri Liberec
1.40 - 6.10 - 5.75

Lyö vetoa täällä: http://record.affiliatelounge.com/_gO8MijmD0R4SJ-wxD66qsmNd7ZgqdRLk/1671


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mika Häkkinen tarjoaa fanikamaa

11.12.2018 06:02:03