Selkeä suosikki, hänet valitaan Palloliiton puheenjohtajaksi

18.1.2018 - 13:02:49


Suomen Palloliitto valitsee tulevana lauantaina itselleen uuden puheenjohtajan. Vedolyöntiyhtiö Betsson ennakoi, että valituksi tulee KuPS:n pääomistaja, rahoitusalalla työskentelevä Ari Lahti. Hänen kertoimensa on vain 1,35.

Jalkapallovaikuttajat, kuten Veikkausliigan pitkäaikainen puheenjohtaja Lasse Lehtinen, ovat ottaneet varsin avoimesti kantaa Ari Lahden puolesta.

- Kaikki ehdokkaat olisivat tehtävään varmasti päteviä. Mutta näin suomalaisen futiksen ystävänä tuntuisi, että Lahdella olisi hyvät suhteet omaavana liikemiehenä parhaat kontaktit hankkia liitolle jalkapallon kipeästi tarvitsemia varoja, arvelee Betssonin iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

Kvist kuitenkin muistuttaa, että nyt ei ole kysymys presidentinvaalista vaan kuningaslajista, jossa ylin valta on Suomessa jakaantunut osin vankastikin kuppikuntaisille Palloliiton piirijärjestöille.

- Päätöksen tekevät piirien liittokokoukseen valitsemat edustajat, noin 100 henkilöä. Joten nähtäväksi jää kuka ottaa liiton johtaakseen, kun "valkoinen savu nousee" hotelli Kalastajatorpan piipusta, Kvist naurahtaa.

Tuleva puheenjohtaja hoitaa tehtävää vain vuoden 2020 liittokokoukseen asti. Edellinen puheenjohtaja Pertti Alaja menehtyi viime vuonna.

Lyö vetoa Palloliiton puheenjohtajasta täällä: http://record.affiliatelounge.com/_VEpNK6TXdmixVJjpmKOepmNd7ZgqdRLk/1

Kertoimet: Suomen Palloliiton seuraava puheenjohtaja

Ari Lahti 1,35

Ville Niinistö 3,25

Mika Aaltonen 5,00


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mika Häkkinen tarjoaa fanikamaa

11.12.2018 06:02:03