Nännikohun aiheuttanut artisti palaa lavalle, mitä tapahtuu tällä kertaa?

4.2.2018 - 18:45:04


Maailman suurin yksittäin urheilushow on täällä taas: Amerikkalaisen jalkapallon finaalitapahtuma Super Bowl pelataan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa.

Vedonlyöjälläkin on nyt erinomaisen hyvä syy - valveilla pysymisen lisäksi - seurata finaalilähetystä aivan alusta asti: Betsafella voi lyödä vetoa vaikkapa siitä, kauanko kansallislaulu kestää Pinkin esittämänä tai monestiko supertähti Tom Bradyn supermallityttöystävä Gisele Bündchen näytetään illan aikana tv-kuvissa. Entä näytetäänkö tv-ruudussa aloituspotkun jälkeen ensimmäiseksi New England Patriotsin vai Philadelphia Eaglesin omistaja?

Oma lukunsa on peräti 30 minuuttia kestävä puoliaika. Pääesiintyjänä areenalla nähdään tänä vuonna Justin Timberlake - kyllä, juuri se sama laulaja, joka vuonna 2004 aiheutti eeppisiin mittasuhteisiin kohonneen nännikohun repäistyään Janet Jacksonin rintamuksen avoimeksi puoliaikashow'n aikana. Betsafen kertoimenlaskijat arvioivatkin, että Timberlaken kanssa lavalla saatettaisiin nähdä jälleen juuri Jackson.

Itse ottelussa New England Patriots on kertoimien perusteella selkeä suosikki mestariksi.

Ottelulähetys on katsottavissa Suomessa ilmaiseksi Viasatilta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 01 alkaen. Katsoja voi valita kanavansa sen perusteella, miellyttääkö suomeksi selostava Mika Laurila vai kenties ennemmin englanninkielinen selostus.

Lyö vetoa täällä:
http://record.affiliatelounge.com/_EvmBoxjTlH1rmf9zeHRU02Nd7ZgqdRLk/1


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

Mika Häkkinen tarjoaa fanikamaa

11.12.2018 06:02:03

 

 

 

 

 

 

 

Pieru voittaa Putouksen

2.11.2018 17:18:37