Lyö vetoa: Mikä nimeksi presidenttiparin pojalle?

4.2.2018 - 18:56:35


Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja puolisonsa Jenni Haukio saivat perjantai-iltana pojan.

Vedonlyöntiyhtiö Betsson arvuutteli syksystä alkaen tulevan lapsen sukupuolta. Suurin osa veikanneista oli laittanut roposensa tytön puolesta. Tytöstä olisi saanut hivenen isomman voittokertoimen, koska tilastollisesti poikia syntyy aavistuksen enemmän kuin tyttöjä.

Nyt edessä onkin seuraava vetokohde: Maan päämiehen pojan nimi.

- Betsson onnittelee lämpimästi presidenttiparia perheenlisäyksestä! Samalla kuitenkin kohteliaimmin muistuttaisimme, että pariskunta ei sääntöjemme mukaan valitettavasti saa asettaa panoksia nimivetoon, josta heillä lienee varsin selkeää sisäpiirin tietoa, naurahtaa Betssonin iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

Vetokohde lapsen nimestä avattiin sekin jo syksyllä. Eniten panoksia ovat saaneet tähän mennessä nimet Heikki, Leo ja Niilo. Heikin voittokerroin olisi peräti 100.

Tärppejä kertoimenlaskijat ovat luonnollisesti etsineet pariskunnan suvusta. Veikkauslistalta löytyy muun muassa Sauli Niinistön isän nimi Väinö sekä Haukion isän nimi Teuvo, joiden molempien puolesta on jo ehditty lyödä vetoa. Myöhäiseen perjantai-iltaan mennessä 15 eri nimeä oli saanut veikkaajilta kannatusta.

- Mikäli pojan nimeksi tulee Teuvo, se kostautuu tässä Betssonille aika tavalla, sillä euronkin panoksella rahansa saisi takaisin peräti 500-kertaisena, Kvist paljastaa.

Yksi potentiaalinen nimi voisi olla Toivo, sillä Jenni Haukion isoisä Toivo Haukio oli pitkän linjan kokoomusaktiivi ja jopa valitsijamiehenä presidentinvaaleissa 1960-luvulla.

- Aikamoista arvailua kertoimenlaskijoiden työ tietysti on tällaisessa veikkauksessa, Kvist myöntää.

- Ja välillä on siellä näemmä päässyt vähän huumorinkukkakin säteilemään, kun pienimmäksi kertoimeksi on asetettu Hjallis, ja ovatpa listalla myös Donald ja Vladimir!

Tai saisiko Saulin poika sittenkin nimekseen Väinämö, joka on Saulin toinen nimi? Siinäpä mietittävää nimiuutisia odotellessa.

Lyö vetoa presidenttiparin pojan nimestä täällä:
http://record.affiliatelounge.com/_VEpNK6TXdmixVJjpmKOepmNd7ZgqdRLk/1


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

Mika Häkkinen tarjoaa fanikamaa

11.12.2018 06:02:03

 

 

 

 

 

 

 

Pieru voittaa Putouksen

2.11.2018 17:18:37