Vastaako Juhani Tamminen Tuomas Enbusken vapaaotteluhaasteeseen?

20.3.2018 - 10:50:31


Tuomas Enbusken, Maria Veitolan ja Roope Salmisen luotsaamat suorat talk show't palaavat MTV3:lle torstai-iltana. EVS-liven yksi ennakkoon rummutetuimpia aiheita on Enbusken ja Juhani Tammisen välinen vapaaottelu. Vedonlyöntiyhtiö Betsafe on avannut ottelusta pelikohteen.

Vapaaottelu juontaa juurensa viime syksyyn, jolloin Tamminen tulistui Enbusken kriittisestä kolumnista. Enbuske sivalsi sanan säilällä "Tamia", ja kaksikko päätyi debatoimaan aiheesta IL-TV:n lähetykseen.

Iltalehden vastineessaan Tami haastoi Enbusken "fyysisen kapasiteettini testaamiseksi kamppailuun miesten kesken". Enbuske sai valita lajin ja nimesi vapaaottelun, mutta Tammisen vastausta haasteeseen ei ole ainakaan julkisuudessa kuultu.

- Simo Rantalaisen ja Jari Sarasvuon nyrkkeilyottelu 1990-luvulla Hyvissä, Pahoissa ja Rumissa on yksi suomalaisen talk show -historian ikimuistoisimpia näytöksiä. Saapa nähdä tuleeko tästä sille jatko-osa, vai onko kyseessä pelkkä ohjelman markkinointikikka, pohtii Betssonin iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

Toistaiseksi vedonlyöjät ovat uskoneet vahvasti Tammisen vievän ottelusta voiton.

Kertoimet:
Tuomas Enbuske 2.10
Juhani Tamminen 1.65

Lyö vetoa täällä:
http://record.affiliatelounge.com/_VEpNK6TXdmixVJjpmKOepmNd7ZgqdRLk/1


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport