Tuleeko Donald Trump Suomeen?

20.3.2018 - 10:54:03


Arvailut siitä, missä USA:n presidentti Donald Trump ja Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un mahdollisesti tapaisivat, käyvät kuumina. Politiikan analyytikot ovat listanneet useita eri vaihtoehtoja, joissa ilahduttavasti välähtelee mukana myös Suomi

Vedonlyöntiyhtiö Betssonilla tietoa odotetaan kuumeisesti. Trumpin tultua valituksi Yhdysvaltain presidentiksi vuonna 2016 veikkaajien oli nimittäin mahdollista lyödä vetoa siitä, vieraileeko Trump Suomessa vuoden 2020 loppuun mennessä.

Betsson piti visiittiä erittäin epätodennäköisenä, sillä pelaajat saisivat panoksensa takaisin peräti 51-kertaisena, mikäli vierailu toteutuu.

- Suomessa tästä löi vetoa siitä huolimatta vetoa yllättävänkin suuri määrä pelaajia. Trumpin vierailua Tanskassa tai Norjassa kertoimenlaatijat pitivät selkeästi todennäköisempänä, joten kertoimet olivat vain 21 ja 15, mutta vetoa lyötiin sielläkin, paljastaa Betssonin iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

Suomen mahdollisuuksia USA:n ja Pohjois-Korean huipputapaamispaikaksi eivät taatusti ainakaan heikennä aiemmat menestyksekkäät isännöintitilaisuudet, kuten Etykin huippukokous 1975 sekä Boris Jeltsinin ja Bill Clintonin tapaaminen Helsingissä Venäjän ja Yhdysvaltain huippukokouksessa 1997.

Lyö vetoa Donald Trumpista täällä:
http://record.affiliatelounge.com/_VEpNK6TXdmixVJjpmKOepmNd7ZgqdRLk/1


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport