Kolikkopeleiltä kilotolkulla makkaraa

31.5.2018 - 12:17:20


Kolikkopeleillä juhlitaan keskikesän yötöntä yötä eli juhannusta huikealla grilliarvonnalla, jossa kolme onnekasta pelaajaa voittavat grillimestareiden unelmasetit. Voittajille on tarjolla voittajasijasta riippuen erilaisia grillejä – grilliherkkuja unohtamatta. Pääpalkinnon voittaja saa Broil King Baron -kaasugrillin lisäksi 200 euron edestä suomalaisten ykkösgrilliherkkua eli grillimakkaraa.

Se, että palkinnossa on mukana myös kilotolkulla grillimakkaraa, tuo arvontaan vitsikkään vivahteen ja tempaus jää taatusti kaikkien mieleen. Jos oikein hyvin käy, voittajat kutsuvat oman perhe- ja ystäväpiirinsä lisäksi grillijuhliin myös vaikkapa naapurit – pahvilaatikollisesta makkaraa kun riittää syömistä isommallekin juhannusjoukkiolle. Näin Kolikkopelien kampanjalla saadaan aikaan myös yhteistä hyvää ja lisätään yhteisöllisyyttä.

Unelmien grillailusetin voi voittaa osallistumalla kampanjaan ja tallettamalla 10 euroa. Pelaaja saa yhden arpalipun jokaisesta tallettamastaan 10 eurosta ja hänellä on mahdollisuus kerätä lippuja rajattomasti. Kolme onnekasta voittaa grillailusetit makkaroineen päivineen ja myös kaksi muuta onnekasta voittajaa saavat 300 ilmaiskierrosta Fire Joker -peliin.

Osallistu grillikisaan täällä:
http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=8064&bid=28339


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mika Häkkinen tarjoaa fanikamaa

11.12.2018 06:02:03