Kuudella eurolla ilmaiseksi lottoa

6.8.2018 - 20:38:12


Kolikkopelit on juuri lanseerannut uuden pelituotteen eli loton. Lotto on koko Suomen kansan rakastama peli – jokainen on taatusti joskus täyttänyt lottolapun ja kädet täristen odottanut viikon oikeita numeroita.

Lanseerauksen kunniaksi kaikki uudet asiakkaat saavat normaalin tervetuliaistarjouksen lisäksi kolme ilmaista lottoriviä. Bonus löytyy automaattisesti jokaisen uuden asiakkaan tililtä, josta heidän tulee se hyväksyä ennen pelaamista. Tämä tarjous on voimassa VAIN elokuun loppuun!

Kolikkopelit aloittaa lottoaikakautensa tietenkin näyttävästi unohtamatta jo olemassa olevia asiakkaita ja laittaa pystyyn ensimmäisen kampanjansa: Loton onnentunnit. Homma toimii kuin suomalaisten rakastamat happy hourit konsanaan, joka päivä lounasajalla klo 11.00–14.00 ja after work -aikaan klo 16.00–19.00 pelaajat saavat pelata EuroJackpot-lottoa eurolla. Tarjouksesta erityisen houkuttelevan tekee EuroJackpotin potti, joka on 10 miljoonaa euroa. Pelaajilla on siis mahdollisuus tulla miljonääreiksi yhdellä eurolla.

Kolikkopelien loton virallisena valvojana toimii Vesa-Matti Loiri, joka komistaa Kolikkopelien lottoaulaa ja josta myöhemmin nähdään pieniä videon pätkiä ympäri sosiaalista mediaa.

Pelaa täällä:
http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=8064&bid=31219


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport