Pääsiäisenä 1000 euron matkalahjakortti

12.4.2019 - 16:24:42


Kolikkopelien tämän vuoden pääsiäiskampanjassa unohdetaan munajahdit ja keskitytään astetta perinteisempiin pääsiäisherkkuihin. Pystyyn laitetaan nimittäin kolme turnausta sisältävät Mämmihippalot. Jokaisessa turnauksessa palkitaan kolme parasta pelaajaa ja palkinnot ovat mämmiäkin herkullisemmat – jos se mitenkään on mahdollista.

Jokainen turnaus kestää viikon ja kaikissa haetaan suurinta tasoitettua voittoa yhdellä kierroksella. Turnausmekaniikka on houkutteleva, sillä yksi pyöräytys voi riittää siihen, että pelaaja vie mennessään turnauksen pääpalkinnon. Ikinä ei nimittäin tiedä, mikä kierros on se onnekas voittokierros.

Jokaisessa turnauksessa palkitaan kolme parasta pelaajaa ja pääpalkinto on huima 1 000 euron matkalahjakortti. Niinhän sitä sanotaan, että voittajan on helppo hymyillä – etenkin jos hän voi hymyillä Lapin rinteissä tai vaikkapa Malediiveilla. Turnauksen kaksi seuraavaa palkitaan myös: toinen sija saa 200 ilmaiskierrosta Starburstiin ja kolmas sija saa 100 ilmaiskierrosta samaiseen peliin.

Pelaa täällä:
http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=8064&bid=31309


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport