Muhkea kesäkalenteri kolikkopeleissä, tarjolla ilmaiskierroksia ja viikkopalkintoja

4.7.2019 - 12:05:19


Kolikkopeleillä starttaa yli kuukauden kestävä kesäkalenteri. Homma toimii samalla tavalla kuin joulukalenteri konsanaan – joka päivä pelaaja saa avata yhden luukun, josta paljastuu tarjous jokaiselle päivälle.

Eikä tässä vielä kaikki! Joka viikko Kolikkopelit heittää kehiin ylimääräisen viikkopalkinnon, joka arvotaan kaikkien kyseisellä viikolla kalenterissa pelanneiden kesken – luvassa on festarilippuja ja runsaita lahjakorttipalkintoja.

Arkipäivisin tarjolla on ilmaiskierrostarjouksia – talletusta vastaan pelaaja voi kahmia ilmaiskierroksia ja jotta homma pysyy raikkaana, pelit vaihtelevat päivittäin. Ilmaiskierrostarjousten lisäksi arkena luukusta voi paljastua myös suoritettavia haasteita, joiden selättämisestä saa käteispalkintoja.

Viikonloppuisin järjestetään turnauksia, joista pelaajille on mahdollisuus kahmia käteistä ja ilmaiskierroksia. Jokaisessa viikonlopputurnauksessa haetaan yhtä onnenkierrosta ja tulostaulukon viisi parasta palkitaan. Voittaja vie mennessään 200 euroa riihikuivaa.

Sitten ne viikoittaiset arvonnan palkinnot: pelaajilla on mahdollisuus päästä VIP-lipuilla Flow-festareille yhdessä ystävänsä kanssa, voittaa 500 euron lahjakortteja matkustamiseen, Verkkokauppaan sekä Löylyyn.

Osallistu kesäkalenteriin täällä:
http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=8064&bid=28508


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

Onko tässä Miss Suomi 2020?

23.6.2020 12:50:27