Neljä Vesku Loiri-pokeriturnausta peräkkäin - voit päästä haastamaan hänet pokerissa

23.8.2018 - 18:16:21


Kolikkopeleillä elämä jatkuu entistä viihdyttävämpänä nyt, kun mukaan on saatu yksi Suomen arvostetuimmista viihdetaiteilijoista: Vesa-Matti Loiri. Veskuhan tunnetaan nykyisin siis myös Kolikkopelien lottopelien virallisena valvojana.

Kolikkopeleillä pistetäänkin nyt pystyyn neljä Vesku-turnausta peräkkäin. Miksi turnaukset on nimetty Kolikkopelien uuden kasvon mukaan? Jokaisen turnauksen paras pelaaja saa arpalipun jolla voi voittaa paikan live-turnaukseen – kaikkien muiden meriittiensä lisäksi – myös pokerihaina tunnetun Vesa-Matti Loirin kanssa. Pokeri-ilta järjestetään 28. syyskuuta Helsingissä.

Vesku-turnauksia järjestetään siis yhteensä neljä 20. elokuuta – 16. syyskuuta välisenä aikana. Turnauksissa haetaan suurinta nettovoittoa 20 perättäisellä kierroksella ja jokaisessa turnauksessa palkitaan viisi pelaajaa. Voittaja nappaa arpalipun jolla voi päästä mukaan legendaariseen pokeri-iltaan kaverinsa kanssa, eikä muidenkaan tulostaulukolle päässeiden tarvitse jäädä nuolemaan näppejään. Heidät palkitaan ruhtinaallisesti ilmaiskierroksilla Starburstiin.

Vesa-Matti Loiri on koko kansan rakastama taiteilija, oikea kansallissankari, ja vetoaa taatusti Suomen kansaan – aina Lapista Hankoon saakka. Pokeri-ilta legendaarisen taiteilijan kanssa olisi elämys kenelle tahansa – olipa pokeri se kaikista omin peli tai ei. Jännitystä, viihdettä ja varsin ainutkertaista seuraa on nimittäin taatusti tarjolla.

Osallistu täällä:
http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=8064&bid=31219


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport